Kesän aikana tapahtunutta

Ihan Semihyvä juontajapari on ollut kesän aikana enempi vähempi kiireinen erilaisien puhe- ja juontotilaisuuksien myötä.

Ihan hyvät juontajat tekivät uskomattoman aluevaltauksen kansainvälisille markkinoille, kun pieni startupimme skaalautui Turun markkina-alueelle juontokeikalle.

Samalla höyryllä jatkoimme myös Poriin SuomiAreenalle, jossa saimme olla juontamassa  MTV3 ja Polar Bear Pitching-tapahtuman “Lämmitystalkoot” -lavaa. Juontajaparimme teki uuden henkilökohtaisen ennätyksen juonnettuaan viisi (5) tuntia yhtäjaksoisesti “Suomi lämpimäksi” -ohjelmaa. Videot tapahtumasta löytyy MTV3 Katsomosta osoitteesta:
Suomiareena 2017: Suomi lämpimäksi

Lisäksi kesän aikana olimme useissa pienemmissä tapahtumissa aina syntymäpäivistä kesäjuhliin.

Suurin yksittäinen markkinointiteko meille oli kuitenkin Simon osallistuminen Haluatko Miljonääriksi -ohjelmaan. Jaajon ja Simon yhteistyö on silmiä hivelevää ja selkeästi myös Jaajolle tarttui muutama vinkki juontohommista. Meidät voi siis juuri nyt bongata Nelonen Median kanavilta mainoskatkoilta, sekä tietysti lauantaina itse Haluatko Miljonääriksi -ohjelmasta jossa semihyvä juontajamme Simo kamppailee älyllisesti Miljoonista!

PS: Jos haluat nähdä meitä livenä, tule 14.9.2017 klo 14.00 alkaen Oulun Yliopiston Tellus-areenalle Business Kitchenin avajaisiin. Me olemme siellä juontamassa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s